Mihai Manescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

M&M aleargă pentru HOSPICE!

360 RON Donatii stranse
72% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul trecut în octombrie, Maria a fost cel mai tânăr alergător în TeamHOSPICE. La doar 4 luni, i-a convins pe mami si pe tati sa participe la Jogging în scutece, purtând tricoul verde şi arătând tuturor că vârsta nu este importantă când vrei să faci bine. După ce fotografiile cu ea au fost trending pe Instagram, Maria a fost recompensată de echipa HOSPICE cu un tricou personalizat. Acum, la 1 an şi 4 luni, a aruncat de mult căruciorul, şi-a pus din nou tricoul cu Team HOSPICE şi s-a pregătit pentru o nouă ediție de Jogging în scutece. De data asta, va fi jogging pe bune, în picioare. Tot cu tati şi cu mami… iar pe tati l-a trimis să pună şi mai mult osul la treabă şi să participe şi la cursa de 10km.

Aşadar, M&M – Maria & Mihai aleargă în Team HOSPICE la Bucharest Marathon 2018 în beneficiul copiilor şi adulților care suferă de boli incurabile. Rugăm prietenii să îşi transforme like-urile în donații. Cu like-uri nu se pot susține costurile serviciilor oferite de HOSPICE. Noi ne implicăm şi alergăm. Voi?


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

5 Donatii

Anonymous

30 RON
09 Oct 2018
Daca de mica e asa activa, mai stai un pic sa vezi cum o sa schimbe lumea :)
09 Oct 2018

Anonim

100 RON
03 Oct 2018
Suntem alaturi de echipa Hospice !
30 Sep 2018
30 Sep 2018