Bogdan Racovita - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru pacientii HOSPICE!

250 RON Donatii stranse
50% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 14 octombrie, voi alerga din nou pentru pacienții mei de la HOSPICE. Sunt copiii și adulții care se luptă cu diagnostice grele și au mare nevoie de zâmbete, de speranță, de demnitate și în general de bine în viața lor. Este uimitor să vezi cât de puternic devii atunci când lupți pentru binele cuiva. Si, spre deosebire de alergarea în sine, un act generozitate nu are nevoie de antrenament.   Așa că vă invit să vă alăturați demersului meu de a face bine. Dacă doriți să aducem un zâmbet, să prelungim o speranță, să redăm demnitatea sau să facem o bucurie pentru niște oameni care doar la asta mai speră, vă rog să vă alutărați gestului meu.   Orice donație se traduce în îngrijire paliativă gratuită pentru pacienții HOSPICE.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

4 Donatii

Andrei

30 RON
09 Oct 2018
08 Oct 2018
Run Forest!
04 Oct 2018
Cand spun Hospice ma gandesc la toti oamenii minunati care muncesc acolo, sunteti niste eroi pentru mine.
02 Oct 2018