Mihaela Tutunaru - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPIC

345 RON Donatii stranse
69% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut!

Sunt Mihaela și pe 14 octombrie 2018 voi participa la cursa de semimaraton din cadrul Maraton Raiffeisen Bank Bucuresti.

Am creat această pagină pentru că vreau să alerg știind că vă am alături, în gând, pe voi, cei care sprijiniți această cauză care îmi e atât de dragă: susținerea serviciilor de îngrijire paleativa furnizate de HOSPICE Casa Speranței.

Haideți cu mine: avem de parcurs peste 25.000 de pași, de răspuns cu zâmbete încurajărilor de pe margine și de adunat 500 de lei.

Nicio donație nu e prea mică, fiecare leu cu care ajutăm HOSPICE contează!

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

4 Donatii

Anonymous

150 RON
07 Oct 2018
Hai mihaela! Bravo hospice pentru tot!
07 Oct 2018

Mihai Tutunaru

55 RON
07 Oct 2018

Elena Tutunaru

110 RON
07 Oct 2018