Livia Aelenei - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru Hospice!

575 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 14 octombrie fac primii pasi catre o “cariera” de alergator. Insa alergarea aceasta nu este despre mine, este despre speranta si o viata mai buna pentru copiii si adultii cu boli incurabile sustinuti de Hospice Casa Sperantei. Impreuna putem sa le oferim clipe de normalitate si alinare.

  Daca poti si doresti sa te alaturi misiunii Team Hospice, ajuta-ne cu o donatie. Asa le aratam ca nu sunt singuri in cursa lor pentru viata.  

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

8 Donatii

Elena

75 RON
In primul rand, e f frumos sa ajuti o organizatie. In al doilea rand, mereu sunt pro-alergat. Si in al treilea rand, sa alergi sa il bati pe Cristi :)
16 Oct 2018
Young Blood!
12 Oct 2018

Elena Aelenei

100 RON
10 Oct 2018

Anonymous

50 RON
10 Oct 2018
Sper sa fie doar începutul unei lungi cariere de alergător. Felicitări pentru inițiativa si mult succes.
09 Oct 2018

Mihail Sotropa

150 RON
08 Oct 2018

Anonymous

30 RON
08 Oct 2018

Anonymous

30 RON
08 Oct 2018