Corina Doba - Fundația HOSPICE Casa Speranței

EU pot să alerg, TU poți să donezi!

180 RON Donatii stranse
72% Complete
250 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Împreună, putem face echipă să-i ajutăm pe  cei care luptă în fiecare zi cu neputința, suferința și teama; împreună, putem face ca zilele pacienților HOSPICE să fie mai frumoase; doar împreună, le putem reda speranța într-o viață trăită cu demnitate!

Fii alături de mine și susține cauza HOSPICE!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Intră în Echipa HOSPICE! Echipa HOSPICE își va reuni forțele în 2014 la Maratonul Internațional București (4-5 octombrie) pentru a încerca să stabilească un nou record de generozitate –

7 Donatii

Simona Ristea

30 RON
Tin pumnii. Bafta!!!!
29 Sep 2014

Alina Bratu

10 RON
29 Sep 2014

Ion Valentin Voicu

30 RON
24 Sep 2014

Irina Chiritoiu

30 RON
Doresc sa sustin aceasta cauza prin donatia mea!Mult succes !
24 Sep 2014

Iulian Arhire

30 RON
24 Sep 2014

Arthur Militaru

20 RON
24 Sep 2014

silviu titus paunescu

30 RON
24 Sep 2014