La Băneasa Forest Run pentru copiii de la HOSPICE

 

Gabriel Bularda Fundația HOSPICE Casa Speranței

60% Complete
600 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
5
Donations
I want to donate!

Am descoperit vocația alergării încă din copilărie, iar alergarea este cel mai valoros lucru din viața mea, pasiunea mea și singurul meu focus. Dacă ar fi să mă gândesc cum ar arăta viața mea fără să pot alerga... pur și simple nu pot. Este o imagine pe care mintea mea nu o poate compune în creier.

 

Există copii care nu doar că nu și-au descoprit vocația, așa cum am avut eu șansa, dar nici măcar nu au o condiție de sănătate bună. Există copii pentru care adevăratele probleme, precum este condiția de a nu putea merge niciodată, sunt lupte zilnice.

 

De aceea consider că a sosit timpul să alerg pentru aceia care nu pot. Îmi doresc să alerg pentru acești campioni speciali și să le dedic fiecare victorie. Mai mult decât atât, vă propun ca eu să alerg... iar voi să donați pentru ei.

 

Împreună facem echipă pentru o cursă importantă: competiția pentru viață!

 

FĂ O DONAȚIE PE ACEASTĂ PAGINĂ!

Apasă butonul verde pe care scrie “Vreau să fac o donație!”.

 

POŢI TRIMITE AJUTORUL TĂU ȘI PRIN TRANSFER BANCAR:

LEI: RO49 BPOS 8520 2606 441 RON01 Banc Post București

SWIFT: BPOS ROBU

CUI: 4921504 Fundaţia HOSPICE Casa Speranţei

 

DACĂ REPREZINŢI O SOCIETATE COMERCIALĂ, SUSŢINE HOSPICE DIRECŢIONÂND PÂNĂ LA 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT, ÎN BAZA LEGII SPONSORIZĂRII:

LEI: RO30 RZBR 0000 0600 1220 1968 Raiffeisen Brasov

EUR: RO78 BPOS 0800 2606 441 EUR01 Banc Post Brașov

SWIFT: BPOS ROBU

CUI: 4921504 Fundatia HOSPICE Casa Speranţei

 

Pentru detalii și completarea online a contractului de sponsorizare poţi vizita site-ul HOSPICE: 20.hospice.ro

 

DESPRE HOSPICE CASA SPERANȚEI

 

ONG înființat în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip. Organizația are două centre cu servicii integrate, în Brașov și București, precum și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești, pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile.

 

HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 26 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 22.000 de copii și adulți cu boli incurabile.

 

HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.

 

 

PALMARES SPORTIV* GABRIEL BULARDA

4 x campion național (2015-2018)

2 x campion european (2017, 2018)

1 x vicecampion mondial (2017)

 

*alergare montană juniori


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Sperantei a inceput dezvoltarea unui centru socio-medical oferind educatie, suport si ingrijire complexa pentru pacienti si familiile lor.

Vino să alergi la a 2-a editie Baneasa Forest Run, powered by Greenfield Residence. Anotimpul se schimba, padurea se schimba, iar povestea Baneasa Forest Run continua. Cros și semimaraton pe potecile înverzite ale Pădurii Băneasa: 100% TRAIL RUNNING! Deschidem inscrierile in curand pe www.baneasaforestrun.ro. 

 

5 Donations

Ionut Bocaniala

100 RON
03 Nov 2018
Mult succes, Gabriel, cu inima pt copii! ❤️
30 Oct 2018

Eliza Nițescu

100 RON
Multumesc pentru aceasta mare intalnire. M-ai invatat multe despre mine, despre lume, despre viata! Lasand egoismul la o parte :), voi admira intotdeauna o minte puternica ce devine un conducator pentru corp si inima. Sau poate inima ta mare face totul. Ea face mintea si corpul puternic. Poate nu o sa stiu niciodata cum stau lucrurile in cazul tau. Te iubesc, Gabriel! Si este momentul sa incepi sa o faci si tu - iubirea de sine! Aici e cheia.
30 Oct 2018
30 Oct 2018
29 Oct 2018
Gabriel Bularda : Fundația HOSPICE Casa Speranței
La Băneasa Forest Run pentru copiii de la HOSPICE