Raluca Popescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Noi suntem viață, iubire și speranță!

525 RON Donatii stranse
5.25% Complete
10,000 RON Target
7 Donatii

 

În august, am ales să-mi donez ziua de naștere copiilor aflați în suferință. Pentru că ceea ce îmi doresc eu pentru mine și ai mei, este sănătatea și liniștea. Iar aceste două dorințe nu pot fi dăruite sub forma unui cadou. 

În rest, simt că am tot ce-mi trebuie, că un dar frumos ambalat de Crăciun nu mi-ar aduce decât o bucurie temporară. Astfel, apelez iar la voi, oameni frumoși din viața mea: daruiti-vă copiilor care au nevoie de noi! Orice contribuție, cât de mică, va face diferența! În august am reușit, împreună, să strângem 7.000lei. 

Se poate și altfel!

Daruiti-vă!

Eu sunt viața, iubire și speranță. Știu că și voi!

Moș Crăciun există! ;)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Bucuresti

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

7 Donatii

Anonymous

250 RON
Dar din dar se face rai!
19 Dec 2018
17 Dec 2018
Mult succes!
11 Dec 2018
Te susţin,Raluca! Faci ceva foarte bine pe lumea asta
30 Nov 2018
29 Nov 2018

Anonymous

30 RON
29 Nov 2018
29 Nov 2018