Robert Tudor - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Magia pe care oamenii o pot face de ziua mea

150 RON Donatii stranse
100% Complete
1 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni,

 

Pe 7 decembrie este ziua mea de nastere si cum tot timpul ma bucur vazandu-i pe ceilalti ca se bucura, vreau sa fac asta si de ziua mea.


Imi donez ziua de nastere catre copiii de la HOSPICE Casa Sperantei, asa ca orice cadou ati vrea sa-mi faceti donati pe aceasta pagina de mai jos.


http://hospice.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=7263

 

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Bucuresti

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

1 Donatii

Mari D

150 RON
La multi ani, mai Magicule!
07 Dec 2018