Nicoleta Marasescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

800 RON Donatii stranse
40% Complete
2,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni,

Am ales sa imi donez ziua de nastere in beneficiul pacientilor HOSPICE Casa Speranței pentru ca ei au mai multa nevoie de ea.

Am ajuns in acel moment al vietii cand tot ce imi doresc este sanatate si liniste alaturi de cei dragi mie…. astfel incat dragii mei prieteni va rog sa donati cadourile pe care v-ati gandit sa mi le faceti catre Hospice – am crescut impreuna ne stim de 20 de ani…

Va invit la cat mai multe cadouri directionate catre Hospice !!!!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Bucuresti

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

2 Donatii

Cristina Paula Guta

750 RON
10 Dec 2018
La multi ani!
06 Dec 2018