Stefan Andrei - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Nu fiti indiferenti la ce se intampla in jurul vostru!

330 RON Donatii stranse
33% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pentru unii oameni  viata a fost nedreapta! Acestia lupta zi de zi cu mizeria, suferinta, teama, boala si neputinta si in multe cazuri nu putem face nimic!

Dar sunt si gesturi care pot face diferenta intre suferinta si alinare, intre teama si siguranta unei zile normale, intre neputinta si ajutor.

 Pe 5 Octombrie voi alerga la Maratonul International Bucuresti pentru HOSPICE Casa Sperantei.

Impreuna putem strange 1,000 de ron putem face diferenta pentu cei mai putin norocosi decat noi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Intră în Echipa HOSPICE! Echipa HOSPICE își va reuni forțele în 2014 la Maratonul Internațional București (4-5 octombrie) pentru a încerca să stabilească un nou record de generozitate –

6 Donatii

Antonia Dumitrescu

30 RON
04 Oct 2014

اوريليا تاكه

50 RON
03 Oct 2014

Laura Tofan

30 RON
02 Oct 2014

Denisa Iacoboaea

20 RON
02 Oct 2014

Melania Poenaru

100 RON
28 Sep 2014

اوريليا تاكه

100 RON
28 Sep 2014