Teodora Muresan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

155 RON Donatii stranse
15.5% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Hei, sper ca in viata ta merg toate bine!

Asa ca bucura-te de fiecare zi si printre picaturi ajuta-i pe cei care traiesc zi de zi o lupta pentru viata!Eu personal, de ziua mea nu-mi doresc decat ca impreuna  sa-i ajutam pe superoamenii acestia sa continue sa aline cat mai multe suflete!

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Bucuresti

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

3 Donatii

28 Dec 2018

Anonymous

30 RON
26 Dec 2018

Anonymous

75 RON
25 Dec 2018