Marius Cernea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Să îi ajutăm pe cei ce nu mai au speranță

1,050 RON Donatii stranse
75% Complete
1,400 RON Target
2 Donatii

 

Când ajutăm o ființă năpăstuită, lipsită de speranță, renaștem ca oameni. Ceea ce fac oamenii de la Hospice este un lucru nobil , sunt onorat să mă pot alătura demersului lor.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Sky Run ~ 2013

Îți multumim pentru că ai ales să sustii cauza HOSPICE Casa Sperantei prin inscrierea la SkyRun (7 decembrie 2013). Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortul

2 Donatii

VIORICA GEALAP

50 RON
Succes!
14 nov 2013

SRBA Broker de asigurare

1,000 RON
Mult succes, Marius!
13 nov 2013