Andreea Lupu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Pentru că fiecare clipă de viață trebuie trăită fără durere și în demnitate alături de cei dragi

665 RON Donatii stranse
66.5% Complete
1,000 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

"Pentru că fiecare clipă de viață trebuie trăită fără durere și în demnitate alături de cei dragi."

Fiecare dintre noi a auzit sau chiar are cunoștințe care suferă de o boala incurabila, fie ea din naștere fie dobândită pe parcursul vieții, fie ca este un handicap, fie ca este un cancer.

In aceste cazuri te întrebi ce poți face sa ajuți. Hospice, prin programele și acțiunile sale ajuta acești oameni, gratuit.

Eu ajut alergand pentru ei dar am nevoie de voi sa donați. Orice suma ma poate sprijini sa ajung la Start. Eu ma ocup sa ajung la Finish.

Donația voastră ajunge la ei accesând tab-ul de mai jos "Vreau sa fac o donație".

Va mulțumesc în numele lor! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

10 Donatii

Succes Andreea!!!
10 May 2019
10 May 2019
09 May 2019
Hai Andreea Lupu!
08 May 2019
Succes Andreea!
08 May 2019
Succes!!!
07 May 2019

Anonymous

50 RON
29 Mar 2019

Olga Culea

50 RON
27 Feb 2019
27 Feb 2019
27 Feb 2019