Cel mai frumos cadou

 

Dan Mateescu Fundația HOSPICE Casa Speranței

62.5% Complete
125 RON
Sumă strânsă
200 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În fiecare an,  de ziua mea (27 martie) am primit cu plãcere diverse cadouri şi am apreciat cu drag efortul şi atenţia acordatã  zilei mele aniversare.

În anul acesta am decis sã redirecţionez din frumuseţea acestui moment de care m-am bucurat la fiecare zi aniversarã cãtre pacienţii şi serviciile oferite acestora din centrul Hospice Casa Speranţei. Decât sã vã cheltuiţi economiile pe cadouri, minute  consumate cu mine la factura de telefon, costuri de transport cu autobuzul, taxi sau maşina pesonalã, mi-aţi face o deosebitã surprizã donând pe acest cont direct cãtre cei mai puţini norocoşi decât mine.  Oricum, prietenia voastrã este cel mai de preţ cadou pentru mine.

Mulţumesc.     


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Speranței, cei mici au parte de activități de terapie prin artă, ludoterapie, terapie cu animale și meloterapie, socializează și beneficiază de suport psihologic oferit de specialiștii noștri.

Ajută-ne să-i scoatem din izolare pe copiii cu boli incurabile și cu prognostic de viață limitat. La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE București, cei mici au parte de activități de terapie prin artă, ludoterapie, terapie cu animale și meloterapie, socializează și beneficiază de suport psihologic oferit de specialiștii noștri. Circa 30 de copii participă lunar la activități

 

4 Donații

Pentru cã de ziua mea am vrut sã aduc un cadou şi altor persoane, viitori şi necunoscuţi prieteni. Vã mulţumesc celor ce aţi mpãrtãşit aceeaşi idee cu mine. Sã ne bucurãm de ceea ce avem.
28 Mar 2019

Ana

30 RON
La multi ani sanatosi!
27 Mar 2019

Anonymous

30 RON
27 Mar 2019

Magazinul Profi- cadou de ziua mea

10 RON
Magazinul Profi a fãcut un gest minunat pentru mine. Baza lor de date i-a anunţat cã se apropie ziua mea şi atunci mi-au trimis un voucher cadou de zece lei. Eu l-am primit cu drag şi l-am donat pe contul meu de la Galantom cãtre cei de la Hospice Casa Speranţei. Paşii mici pot duce spre lucruri frumoase. Mulţumesc, magazinul Profi !
09 Mar 2019
Dan Mateescu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Cel mai frumos cadou