Marius Negrea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Hai cu mine la Semimaraton 2019!

930 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În 2013, ca participant la un maraton pe Transfăgărășan, am adunat pentru prima dată donații pentru HOSPICE Casa Speranței. Am devenit tot atunci și fanul lor.

Îmi place că sunt empatici, optimiști, practici. Și apreciez de fiecare dată puterea de convingere cu care adună oamenii în jurul ideii pentru care luptă zi de zi: fiecare om are dreptul la demnitate și speranță, în fiecare clipă.Vreau să îi ajut și de data asta.

Vreau să îi ajut pentru că anii trecuți de când l-am pierdut pe tata n-au stins amintirea ultimelor luni ale bolii lui. Lunile în care “poate nu” devenise “poate nu azi”. Luni din care țin minte prea bine tristețea, confuzia, furia și apoi resemnarea, dar nimic ce poate fi numit speranță sau demnitate…

Vreau să-i ajut din nou pentru că știu că multe alte familii trec chiar acum prin ce am trecut eu, mama și sora mea, acum mai bine de 21 de ani. Și mai știu că niciun gest nu e prea mic pentru puterea echipei HOSPICE de a-l transforma în bine în sprijnul oamenilor care pare că nu mai au nimic bun de așteptat…

Ajută-mă și tu, te rog, cu ce ți-e la îndemână: un share pe social media, un e-mail trimis colegilor, o vorbă bună spusă unui prieten… Sau cu o donație făcută chiar acum, dacă tot ești aici! 

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

9 Donatii

12 May 2019

Ralu si Clara

150 RON
Tati, te bazezi pe noi ca venim sa-ti facem galerie! Bravo pentru cel mai frumos semimaratonist din cursa!
10 May 2019
08 May 2019

Elena Popescu

75 RON
Bafta, Marius!
06 May 2019
Felicitari!
25 Apr 2019

Manuela Voicila

150 RON
Run, Sam, run!
19 Apr 2019
19 Apr 2019

Camelia Anton

100 RON
16 Apr 2019

Cornel Soaita Aristo GT

100 RON
Felicitari Marius, sa te tina Domnul sanatos si sa poti alerga multi multi ani de acum incolo
06 Mar 2019