Ioana Dumitrascu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

540 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Daca as spune despre mine ca sunt o alergatoare ar insemna sa anticipez in mod optimist un viitor, zic eu, apropiat.

Am in 'palmares' curse scurte, iar bucuria cu care le-am incheiat m-a facut sa tintesc mai sus.

Anul acesta am sa alerg pentru prima data o cursa de 10 km si o voi face alaturi de Team HOSPICE la Semimaratonul International Bucuresti 2019.

Am ales sa fac acest lucru pentru a-i arata fiicei mele, adolescenta perfecta tipica :), un alt fel de bucurie: aceea care merge dincolo de propria persoana si ajunge la cei mai putini norocosi decat noi.

Putem face lucruri bune chiar si cu putin, daca o facem impreuna.

Haideti asadar sa apreciem sanatatea noastra si sa dam o mana de ajutor, oricat de mica ar parea, celor care lupta din greu sa o recastige pe a lor :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

7 Donatii

150 RON
26 Mar 2019

DIANA GABRIELA CALU

30 RON
Succes!
21 Mar 2019

Bia Ionescu

150 RON
Mult succes!❤
19 Mar 2019

Alina

75 RON
19 Mar 2019
Spor la alergat!
19 Mar 2019

Dana

75 RON
Societatea e asa cum o cladim.
18 Mar 2019
18 Mar 2019