Diana Calu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Run For Life - Bucharest Half Marathon 2019

595 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alergarea a devenit pentru mine o pasiune dobandita de-a lungul a 3 ani in care mi-am testat si depasit limite in ceea ce priveste conditia fizica. Astfel, prin alergare am reusit sa generez tranzitia catre un nou stil de viata, unul mult mai sanatos care m-a ajutat sa pierd din greutate si sa-mi echilibrez organismul.

 

Semimaratonul Bucuresti 2019 este cel de-al 4-lea semimaraton la care patricip, avand ca scop final alergarea primului meu maraton in aceasta toamna, in editia anului 2019 a Maratonului Bucuresti. Cu toate acestea este prima data cand alerg pentru o cauza nobila, in dorinta de a oferi aceasta realizare celor mai putin norocosi,  prin intermediul organizatiei Hospice.

 

Asa cum pentru mine fiecare kilometru in plus alergat conteaza, consider ca si pentru cei ce sufera de anumite boli, fiecare donatie conteaza. 

Asadar, haideti sa ii ajutam impreuna!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

7 Donatii

Matusica din Canada

300 RON
Go girl!
11 apr 2019
Pentru viata
22 mar 2019
21 mar 2019
21 mar 2019
Haide, Dia!! La cat mai multi km!
21 mar 2019

Ioana Dumitrascu

30 RON
Bafta, Diana :)
21 mar 2019
21 mar 2019