Monica Danica - Fundația HOSPICE Casa Speranței

ALERG PENTRU COPIII CARE AU NEVOIE DE NOI

180 RON Donatii stranse
36% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alergarea mi-a oferit de-a lungul timpului multe bucurii și satisfacții care mai de care mai neașteptate. De data aceasta voi participa la Volkswagen Bucharest Half Marathon 2019 pentru a îi face și pe alții măcar să zâmbească! 

Voi alerga cei 21 km pentru copiii mai puțin norocoși decât mine și fiica mea, copiii cu boli încurabile de la Hospice, Casa Speranței. M-aș bucura tare dacă m-ai susține și tu în acest demers cu o donație cât de mică! Cu cărămizi mici putem construi un zid mare.

Anul trecut am alergat alături de Echipa Hospice primul meu maraton. Recunosc că pe parcursul celor 42 km au fost momente în care am zis că nu mai pot însă deîndată ce m-am gândit la cauza pentru care alerg parcă îmi dispărea tot greul.

Știu că și ție îți pasă de acești copiii și te invit să îi ajutăm împreună!

Mulțumesc! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

6 Donatii

Anonymous

30 RON
Sa fie pentru un viitor mai bun.
13 May 2019

Marius Cristian

30 RON
Bafta! :)
26 Apr 2019

Marinela Ion

30 RON
24 Apr 2019

Anonymous

30 RON
10 Apr 2019
Moni, bafta multa si multumesc pentu "microb" si sustinere :*
25 Mar 2019
22 Mar 2019