Maria Mocanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

IMI PLACE SA ALERG CU SPERANTA PENTRU SPERANTA …

600 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt voluntar si alerg cu drag in spirit caritabil pentru principii in care cred cu adevarat.

La Volkswagen Bucharest Half Marathon 2019 voi alerga in echipa HOSPICE si imi doresc sa ajutam oamenii care sufera de boli grave pentru ca acestia sa beneficieze de servicii specializate de ingrijiri paliative, iar familiile acestora sa aiba acces la servicii de sprijin si consiliere.

Cu speranta ca, intr-o zi va fi recastigata demnitatea suferintei bolnavilor in lupta pentru viata lor sa alergam impreuna pentru un zambet sau poate, cine stie, pentru o viata!

Va multumesc,


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

7 Donatii

un alergator...

70 RON
Cu deosebit respect!
09 May 2019

Anonymous

30 RON
Respect!
30 Apr 2019
15 Apr 2019

Anonymous

30 RON
Felicitari si respect Floare de Colt!
13 Apr 2019

Codrut Alecsandrescu

150 RON
27 Mar 2019
Bravo, mami! Esti o inspiratie pentru noi toti, mereu. Te imbratisam si iti uram "vant din pupa" la maraton. :)
27 Mar 2019

Maria Mocanu

50 RON
Cu deosebit respect !
26 Mar 2019