Laurențiu Dragota - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Dragota Ioan Laurențiu aleargă din pasiune pentru oameni!

130 RON Donatii stranse
26% Complete
500 RON Target
4 Donatii

 

Alerg din pasiune, dar știu că viața este cea care mi-a adus pasiunea, de aceea o prețuiesc și susțin HOSPICE Casa Speranței.

Fiecare dintre noi are un crez; crezul meu este acela că simpla bucurie de a alerga poate aduce bucurie și altora. Astfel, donațiile voastre pentru mine pot aduce zâmbetul pe chipul celor de care se ocupă HOSPICE Casa Speranței.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Sky Run ~ 2013

Îți multumim pentru că ai ales să sustii cauza HOSPICE Casa Sperantei prin inscrierea la SkyRun (7 decembrie 2013). Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortul

4 Donatii

Mihaela Oproiu

50 RON
27 nov 2013

Oana Badea

50 RON
Bafta multa! Respira adanc pana sus...sau macar pana te ajung;) Oana si Gaby
26 nov 2013

Laurentiu Sofron

10 RON
sper sa te iau la viteza...daca nu, sa ma astepti sus cu o bicla sa o luam la vale pe scari dupa ce se termina cursa...:P
26 nov 2013

Andrei Chirtoc

20 RON
Ne vedem sus, Ioane. Eu vin cu liftul. Mult succes!
18 nov 2013