Florin Nemtanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Sa alergam pentru cei care nu mai au timp sa alerge!

850 RON Donatii stranse
100% Complete
750 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Copiii chiar merita orice efort. Ii putem ajuta.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

5 Donatii

EMILIA MARINESCU

100 RON
10 May 2019

Georgiana

300 RON
Go Florin!P.s de data asta nu mai vreau numele scris pe tricou,vreau tricoul
13 Apr 2019

Anca și Edi

200 RON
13 Apr 2019
Succes!
01 Apr 2019

Vik&Ing

150 RON
28 Mar 2019