Violeta Slavitescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Pentru ca imi pasă.

230 RON Donatii stranse
46% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 În 11-12 Mai voi alerga 10 + 3 km pentru Hospice. Poate 13 km nu înseamnă mult insă au fost momente în care nu m-am putut ridica, zile în care nu am putut să merg și luni în care nu am indrăznit să sper. Sunt 13 km pentru demnitate, pentru accesul la tratament și pentru respect.
 
 Hospice Casa Speranței oferă îngrijire gratuită pacienților cu afecțiuni grave, din spectrul oncologic și nu numai. Pentru a putea continua acest proiect atât de necesar, au nevoie să le fim alături. Dacă dorești să susții această cauză,  o poți face accesând link-ul de mai jos. 
 
 Toate fondurile merg direct în contul Hospice și sunt folosite pentru a oferi tratament și alinare copiilor și adulților cu diagnostice severe.
 
 Te invit să vizitezi Centrul Hospice pentru a vedea cum gestul tău aduce sperantă, bucurie și timp celor ce au atâta nevoie de ele!
 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

3 Donatii

Liana Stefan

30 RON
11 May 2019
150 RON
11 May 2019

Anonymous

50 RON
Run, baby! Run!
11 May 2019