Madalina Anton - Fundația HOSPICE Casa Speranței

MISCARE SI SANATATE PENTRU SANATATE

155 RON Donatii stranse
31% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt pasionata de sport, de o viata sanatoasa si de multa miscare.

Am ales ca participarea la primul meu Semimaraton sa fie dedicata oamenilor mai putin norocosi, ce au nevoie de ajutor, prin intermediul organizatiei HOSPICE!

In primul rand este un motiv de a imi depasi limitele fizice si totodata un real motiv de a fructifica aceasta pasiune intr-un mod caritabil.

Haideti sa ii ajutam impreuna si sa traim intr-un mod sanatos!

Daca poti/vrei/simti ca implicarea ta sa conteze, las link-ul aici.

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

3 Donatii

Run, sis, run!
11 Apr 2019

Anonymous

30 RON
Succes, Mădălina!
04 Apr 2019
04 Apr 2019