Georgiana Mutu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

775 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg pentru Team Hospice, deoarece cred mai mult in puterea exemplului decat in cuvinte. Vreau sa ajut, sa ma implic asa cum pot si cat de mult pot. Alerg pentru copii mai putin norocosi, pentru oamenii cu probleme. Alerg pentru a mentine sperantele lor aprinse si pentru a arata oamenilor ca inca exista bine.  

Fii un exemplu si fa o donatie! Azi e ziua in care faci un pas pentru a ajuta un om care are nevoie de ajutor. Sustine Hospice!  

Impreuna suntem mai puternici, mai buni!   

Just do it! Doneaza!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

6 Donatii

Georgiana & Ema

140 RON
11 May 2019
Bafta la alergat si spor la donat!
06 May 2019
100 RON
Me & Adi Elena te sustinem
30 Apr 2019
10 Apr 2019
Echipa ta te sustine
10 Apr 2019
06 Apr 2019