Doriana Halau - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg din nou pentru EI !!!

150 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta, in luna Mai, voi alerga din nou  pentru Team Hospice la Half Marathon. 

Dupa decesul tatalui meu(acum mai bine de 2 ani) am hotarat sa ma implic cu tot ceea ce pot pentru a-i ajuta pe cei care sufera de o boala incurabila. 

Hospice Casa Sperantei acorda gratuit ingrijiri paleative copiilor si adultilor care sufera de aceste boli.
Daca simti sa fii alaturi de mine, vino sa alergam impreuna in cea mai tare echipa antrenata in fapte bune sau doneaza o suma de bani pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie!  

Multumesc cu recunostinta !!!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

2 Donatii

Anonymous

100 RON
10 mai 2019
La multi ani, om bun, cu inima plina de iubire!
30 apr 2019