Lucian Marinas - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru Hospice ! Alerg pentru fiecare strop de speranta !

915 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am ales sa continui ce am inceput cu multi ani in urma. Sa sustin ceea ce merita cel mai mult, sa sustin cauzele nobile. Sa ofer cat pot, sa ofer cat de putin, dar din toata inima. Sa urmez exemplul celor care au inteles mai demult ce inseamna implicarea sociala si s-au dedicat total, oameni din jurul nostru de la care avem permanent ce invata.

Daca cei pentru care alerg pot sa zambeasca, daca ei pot face eforturi uriase pentru fiecare noua zi din viata lor, ce inseamna pentru noi suportul dat astfel incat ei sa fie inconjurati de profesionisti ?


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

9 Donatii

12 May 2019

Andrei

30 RON
Baftă!
11 May 2019

Anonymous

150 RON
Buna treaba, unchesule!
11 May 2019
09 May 2019
Succes!
09 May 2019
08 May 2019

AlexCh

100 RON
alergare usoara!
03 May 2019

Anonymous

50 RON
25 Apr 2019

Anonymous

100 RON
16 Apr 2019