Claudia Neciu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg cu inima pentru micii si marii pacienti HOSPICE Casa Sperantei

175 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Se zareste la orizont, cursa pentru SPERANTA, ALINARE, DEMNITATE, oferita din inima micilor si marilor pacienti HOSPICE Casa Sperantei.  

DA, voi alerga din nou pentru ca adultii si copiii cu boli grave, sa infrunte cu demnitate si fara durere diagnosticul greu, pus de medicii, care adesea rostesc cuvintele, deloc magice, nici macar incurajatoare:  

"NU SE MAI POATE FACE NIMIC!"  

Fundatia HOSPICE Casa Sperantei ofera ingrijire paliativa, gratuita pacientilor incercati de boli grave, pentru ca acestia sa traiasca cu demnitate fiecare clipa, alaturi de cei dragi.  

Fiti alaturi de mine pentru EI pe 11.05.2019/Semimaraton Bucuresti si donati cat puteti, orice suma va conta!  

Multumesc din inima!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

3 Donatii

Anonymous

75 RON
Faci un lucru minunat Claudia. Mult succes in continuare si Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!
25 Apr 2019

Claudia Neciu

50 RON
imi doresc sa pot face mai mult...
23 Apr 2019

IULI

50 RON
15 Apr 2019