Andra Ungureanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

TEAM HOSPICE

205 RON Donatii stranse
41% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am sa incep cu o scurta poveste: In 1992 un englez a fondat la Brasov o casa in care sa fie tratati bolnavii in stadiu terminal, de fapt tratati nu este verbul potrivit, ci pur si simplu sa le aline suferinta pentru ultima parte a vietii lor, dupa ce el si-a pierdut parintii.  

Azi, eu am ales sa fiu alaturi de echipa Hospice Casa Sperantei si sa sprijin cauza lor alergand in data de 12 mai pentru cei care din pacate nu pot. Nu vreau sa fiu cea mai buna alergatoare, dar vreau sa fiu un om mai bun.  

Daca si voi vreti sa faceti o fapta buna, puteti face o donatie pentru ca impreuna sa incercam sa aducem bucurie in sufletele unor oameni care au trait experiente greu de imaginat. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

4 Donatii

Anonymous

50 RON
26 Apr 2019
O apreciez pe Andra pentru că susține această fundație, am incredere în ea și îi urez mult succes la marator! Copiilor le doresc sănătate, multă putere și să nu uite că sunt ființe minute și pot învinge orice!
17 Apr 2019

Anonymous

30 RON
17 Apr 2019

Anonymous

75 RON
17 Apr 2019