Bogdan Stefan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Inca o data alerg pentru Team Hospice!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Fratii mei,  

Sambata pe 11 Mai stau acasa, pe 12 merg sa alerg... iar.  

Daca nu stiati, de 2 ori pe an alerg cu scop, pentru o cauza, dar nu neaparat ca alerg, ca incep sa ma antrenez cu o luna inainte sau ca tin sa va amintesc asta de fiecare data cand am ocazia a ajutat cu ceva.   

Faptul ca de fiecare data am alergat la cursa pentru o cauza si o parte din bani au ajuns la ei a ajutat. Asta m-a tinut motivat pentru ca am facut-o sa conteze si sunt mandru. De data asta iti ofer si tie ocazia sa faci inca un gest frumos si sa ajuti acesti copii frumosi printr-o mica donatie!   

Multumesc, Bogdan


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!