Daniel Parchisanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fă-mi un altfel de cadou de ziua mea. Susține proiectul HOSPICE Casa Speranței de construcție a unui nou spital pentru îngrijire paliativă în București.

450 RON Donatii stranse
45% Complete
1,000 RON Target
9 Donatii

 

De ziua mea îmi doresc să contribuim împreună la un proiect de suflet. Hospice Casa Speranței deschide un spital nou în București unde mii de oameni vor găsi îngrijire paliativă. În România mai puțin de 6% din oamenii care au nevoie de îngrijire paliativă au acces la ea. Dincolo de suma de bani fiecare contribuție, cât de mare sau mică, aduce și mesajul de dragoste și speranță. Vă mulțumesc și vă doresc o zi minunată de ziua mea! 

***

For my birthday I wish that we contribute together to a project close to my heart. Hospice House of Hope is opening a new center in Bucharest where thousands of people will get palliative care. In Romania less than 6% of the people in need have access to palliative care. Beyond the amount of money however big or small lies the message of love and hope. Thank you and I wish you an awesome day on my birthday!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Dăruiește ziua ta ~ 2013

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

9 Donatii

vERONICA sTAN

50 RON
03 dec 2013

Laszlo Bodor

50 RON
La Multi Ani Daniel. Ca de obicei, cu putina intarziere :).
23 nov 2013

Simona Ristea

50 RON
La multi ani, Daniel!
21 nov 2013

Marian Bratescu

50 RON
Acum am ajuns acasă și voiam să-ți zic că n-am uitat. :)
21 nov 2013

Negrut Constantin

50 RON
:) Cu deosebite placere, fara ceapa!
21 nov 2013

Alexandra Trandafir

50 RON
Ce cadou frumos iti doresti de ziua ta....ma bucur sa pot contribui! La multi ani!
21 nov 2013

Ramona Grozavescu

50 RON
La muuuuulti ani frumosi!!! :)
21 nov 2013

Anonim .

50 RON
La multi ani, Daniel!
21 nov 2013

Elena Popescu

50 RON
21 nov 2013