Silvia Gergely - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

255 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

HOSPICE este speranta, rabdare si intelegere.

Este despre ce se mai poate face atunci cand lucrurile ne depasesc.I-am cunoscut intr-un astfel de moment si le multumesc pentru ca mi-au fost aproape.

Haideti sa ii ajutam sa continue sa fie aproape de oricine ar avea nevoie.

Fiecare donatie e importanta pentru ei.

Va multumesc si va invit sa participati in orice mod doriti la eveniment!

Cu drag, Silvia

 

https://www.hospice.ro/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

3 Donatii

Anonymous

75 RON
10 May 2019
Succes, Silvia!
07 May 2019

Mihaela H.

150 RON
Succes, Silvia!
07 May 2019