Cristian Cojocaru - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Aleg speranta, Alerg pentru Hospice

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Poate o picatura sa schimbe un ocean? Poate o donatie sa schimbe vietile unor oameni? Poate un gest sa schimbe o societate?

Eu am ales sa cred ca azi pot schimba viata unui om. Eu cred ca azi si tu poti schimba viata unui om. Eu ajut un om, tu ajuti un om si fiecare dintre noi ajuta cate un om.

Picatura cu picatura, impreuna devin oceanul. 

Fiecare dintre noi genereaza o mica schimbare.

Impreuna, suntem SCHIMBAREA.

Fii alaturi de mine si hai sa schimbam viata unui om.

Doneaza si tu!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

3 Donatii

bravooooo Gandalf
10 May 2019
10 May 2019
Donez pentru speranta
24 Apr 2019