Sorana Bratucu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

650 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am descoperit ca imi place sa alerg si m-am inscris la Semimaratonul Bucuresti din 12 mai, la cursa de 10Km. Stiu ca va bucurati pentru mine si va multumesc!

Ca sa bucuram si alti oameni (copii si adulti) care au nevoie de bani ca sa lupte pentru viata lor, am rugamintea sa ma sustineti donand in numele meu pe platforma Galantom.

Va multumesc din suflet!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

9 Donatii

11 May 2019

Ana Maria Ionescu

150 RON
Succes!
09 May 2019

Marius

75 RON
09 May 2019
09 May 2019
09 May 2019
Succes!
06 May 2019
Go go go, Sorana!
23 Apr 2019

Anonymous

50 RON
Acum ca ai descoperit cum sa alergi fara efort, am toata increderea in tine. Enjoy the training and the run later!
23 Apr 2019
Felicitari pentru implicare!!!
22 Apr 2019