Mirela Nemtanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Stafeta OPTIMISTILOR @TeamHOSPICE

2,475 RON Donatii stranse
100% Complete
1,500 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Copiii și adulții de la HOSPICE Casa Speranței înfruntă diagnostice grele, nedrepte, dar optimismul nu le obosește niciodată. Pentru că la HOSPICE primesc sprijin pe toate palierele, “a mai trecut o zi” se transformă pentru ei în “m-am bucurat de încă o zi”. De la ei am învățat să întâmpinăm ziua cu zâmbetul pe buze, să nu mai facem liste cu lucrurile care ne macină și tot ei ne-au amintit că fericirile mici sunt mai importante decât bucuriile mari.

Pe 12 mai, vom alerga pentru toți pacienții noștri, pentru familiile lor și pentru toți cei care au nevoie de bine în viața lor. Și pentru că binele se face alături de oameni, noi - Mirela Nemțanu (CEO HOSPICE Casa Sperantei), Emma Zeicescu ( realizator prezentator "Ca-n viata" TVR1), Dana Dima (Vicepreşedinte Retail & Private Banking, Banca Comercială Română) – îmbrăcăm tricoul verde #TeamHOSPICE  pe 12 mai și facem echipă la Semimaratonul Bucuresti. Suntem Echipa Optimiștilor și alergăm pentru a reda zâmbete, demnitate și speranță acolo unde e cea mai mare nevoie.

Pentru ei, copiii și adulții care înfruntă cu mult curaj un diagnostic incurabil, vă invitam sa ne susţineţi. Te invităm să participi alături de noi, donând orice sumă, iar banii vor merge direct către susținerea serviciilor acordate gratuit pacienților HOSPICE.

Noi alergăm, voi donaţi, ei zâmbesc.

Mulțumim cu zâmbete!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

10 Donatii

09 May 2019

Anonymous

150 RON
Go!
09 May 2019
04 May 2019

Catalin Clemente

200 RON
va admir energia in ceea ce faceti, tineti-o tot asa!!
27 Apr 2019

Anonymous

150 RON
Dumnezeu să le dea multa sănătate tuturor!
25 Apr 2019

Anonymous

100 RON
Succes!
24 Apr 2019

Anonymous

75 RON
23 Apr 2019

Dana Dima

1,000 RON
23 Apr 2019

Vik&Ing

50 RON
Sa alergati frumos!
23 Apr 2019
Dana
23 Apr 2019