Raluca Kisescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Nu este niciodata prea tarziu sa incepi sau sa ajuti.

1,755 RON Donatii stranse
100% Complete
1,500 RON Target
13 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Numele meu este Raluca Kișescu și alerg pentru că așa mi-am descoperit forța mentală de care nu credeam că sunt capabilă.

Alerg cu un semn de unicorn (inorog) pentru că mă reprezintă.

Așa voi alerga și pe 12 mai 2019 al patrulea meu semi-maraton. Este a patra oară când voi alerga pentru HOSPICE Casa Speranței.

 

Am învățat că, pentru a alerga pe distanțe lungi și foarte lungi (chiar un maraton complet), este nevoie de efort constant și multă perseverență.

Aceeași regulă se aplică și în susținerea cauzelor sociale, de aceea eu continui să alerg tot pentru HOSPICE.

 

HOSPICE Casa Speranței oferă copiilor și adulților diagnosticați cu boli incurabile internare în unitățile cu paturi, vizite la domiciliu, asistență socială, consiliere psihologică, recuperare prin kinetoterapie și activități cu personal specializat în centrele de zi.

Suma de 1.500 lei acoperă 9 participări în centrele de zi ale organizației și 3 vizite ale echipelor medicale la domiciliul pacienților HOSPICE.

 

Nu este niciodata prea tarziu sa incepi sau sa ajuti.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

13 Donatii

Am ce invata din aceasta experienta... succes!
10 mai 2019
Fun run! You rock! ❤️
10 mai 2019
Succes, Raluca!
09 mai 2019
Ralu, I am so proud of you and your motivation.
08 mai 2019
06 mai 2019

Maria, Silvia & Dutzu

150 RON
06 mai 2019
06 mai 2019
Succes, doamnă minunată!
06 mai 2019
29 apr 2019
150 RON
Sa fie cu magie!
28 apr 2019
100 RON
28 apr 2019
24 apr 2019
❤️ Succes, Raluca!
24 apr 2019