Think Digital - Fundația HOSPICE Casa Speranței

ThinkDigital alearga pentru HOSPICE

1,500 RON Donatii stranse
100% Complete
1,500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Într-o lume ideală niciun copil n-ar trebui să aibă nevoie de bani. Într-o lume ideală, copiii ar trebui să aibă parte doar de liniște, veselie și iubire. Dar în lumea în care trăim există și copii cu boli incurabile, copii care au nevoie de îngrijire paliativă pentru a putea să mai trăiască încă o zi, încă o săptămână sau încă un an. Așa cum sunt și copiii de la Hospice Casa Speranței, copii pentru care, eu am ales să alergă la Semimaraton și pe care voi puteți să-i ajutați atât de ușor donând. Nu contează cât, nu sumele sunt importante, contează doar că fiecare ban pe care-l veți dona va ajunge la Hospice Casa Speranței și-i va ajuta pe cei de-acolo să-i îngijească încă o zi, încă o săptămână, încă o lună sau încă un an.

Dacă vrei să donezi, ai un buton mai jos. Folosește-l cu convingerea că azi a făcut cel mai simplu și cel mai frumos lucru din lume: ai ajutat niște copii să mai rămână o vreme copii.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

7 Donatii

Anonymous

400 RON
Go girls!
10 May 2019

OL

250 RON
10 May 2019
Go team! :)
10 May 2019

Anonymous

275 RON
Succes!
10 May 2019

Anonymous

75 RON
Succes
08 May 2019

CC

300 RON
Go Team!
07 May 2019
07 May 2019