Claudiu Beletoiu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 12 Mai alerg la Semimaratonul Internațional București pentru a susține și o cauză nobilă. Am ales să fiu alături de HOSPICE Casa Speranței, pentru a sprijini cauza pacienților copii, care sunt în grija organizației.

De aproape 27 de ani, HOSPICE oferă servicii adecvate de îngrijire paliativă, pentru ca pacienții îngrijiți să poată trăi cu demnitate fiecare clipă, alături de cei dragi.

DE CE SĂ DONEZI?

Taberele sunt organizate pentru a oferi copiilor posibilitatea să se refacă după lungile perioade de spitalizare, să-şi dezvolte abilităţile emoţionale şi sociale şi să viziteze locuri pitoreşti.

Sunt foarte multe familii care nu mai au resurse și pentru a le oferi copiilor lor momentele de recreere care le-ar împlini copilăria.

Pentru aceste familii, puținele resurse financiare se duc în întregime în tratamentul împotriva cancerului, lucru care este vital pentru supraviețuire.

Când erai mic, cu siguranță ai avut o astfel de experiență: o tabără la mare sau la munte.

Alegând să donezi pentru acest proiect, oferi unui copil fără posibilități materiale și care pe deasupra este și bolnav, șansa de a trăi o experiență pe care și-o va aminti cu bucurie întotdeauna.

Fă o donație pentru ca un copil bolnav de cancer să poată pleca vara aceasta într-o tabără, alege să asculți vocea binelui făcut pentru cei de lângă tine!

Prin gestul tău... vorbește despre bine, vorbește despre tine!

Implică-te acum!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!