Alexandra Gabriela Popescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Legal Runners alearga pentru Hospice

530 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut! Sunt Alexandra, membru in echipa  Legal Runners si pe 11 - 12 mai alerg cot la cot cu colegii mei pentru speranta. HOSPICE Casa Sperantei merita orice ajutor din partea noastra pentru ca ei ofera speranta oamenilor
bolnavi.

Orice like, share, donatie sau pur si simplu faptul ca ati citit acest mesaj reprezinta o speranta la un viitor mai bun pentru acei oameni care asteapta ziua de maine cu mai multa speranta.

Haideti sa facem nu lucruri mari, ci lucruri mici, impreuna, cot la cot.

We are Legal Runners!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

10 Donatii

Succes Alexandra!
09 mai 2019
Succes Alexandra, sa dai bucuria mai departe!
03 mai 2019
Run, Alexandra! Run!
26 apr 2019

Silvia-Alexandra Bota

20 RON
26 apr 2019

Eugen Manaila

50 RON
Succes suflet frumos !
26 apr 2019

Georgeta Manolache

75 RON
Fie ca fondurile sa creasca, și să se materializeze rapid! Doamne ajuta!
25 apr 2019
Succes, Alexandra. Sa vina Iepurașul și la tine. Poate reusim sa ne revedem... ești un exemplu pentru mine!
25 apr 2019
Ai venit pe aceasta planeta pentru a exprima ceea ce ești tu. Succes, Alexandra, in tot ce ti-ai propus. Iubesc oamenii ca tine!
24 apr 2019

Anonymous

30 RON
Succes Alexandra! ;)
24 apr 2019
Multa bafta, Alexandra!
24 apr 2019