Manea Mihai - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg din nou pentru HOSPICE CASA SPERANTEI !!!

1,500 RON Donatii stranse
50% Complete
3,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe data de 12 mai imbrac din nou tricoul verde si o fac cu mare bucurie in suflet si daruire. Din acest motiv, m-am hotarat sa alerg din nou, in postura de Galantom, 10  de km pe 12 mai 2019, la Semimaratonul Volkswagen Bucuresti, pentru echipa HOSPICE Casa Speranței, pentru ajutorarea copiilor și adulților cu boli incurabile. Acum ei au nevoie de ajutorul meu, al tau, al nostru!

Despre HOSPICE Casa Speranței pot spune ca de 27 de ani oferă îngrijire paliativă gratuită copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Peste 26.000 de pacienți au găsit până acum alinare la HOSPICE. Ei și familiile lor au primit sprijin atunci când au avut nevoie și au aflat cum își pot păstra demnitatea în fața bolii.

Îngrijirea paliativă urmărește îmbunătățirea calității vieții pacienților cu boli incurabile și familiilor acestora, atât prin asistență medicală pentru pacient, cât și prin sprijin social și consiliere psihoemoțională și spirituală pentru acesta și aparținătorii acestuia.

In acest sens, pentru ei, draga cititorule, te rog sa faci o mica donatie online cu cardul, in contul de mai jos, printr-un simplu click pe butonul Vreau sa fac o donatie! Prin aceasta donatie generoasa, veti sustine serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței.

Iti multumesc anticipat draga donatorule, in numele lor, pentru donatia facuta!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

6 Donatii

Felicitari pentru implicare si mult succes in continuare!
14 May 2019
Mult succes!
12 May 2019
11 May 2019
Forta Mihai!
11 May 2019

Florina V.

150 RON
10 May 2019

Manpres

400 RON
Manpres susține cu mare drag HOSPICE Casa Sperantei in activitatea ei de a promova ingrijirea paliativa la nivel naţional si international prin programe de educatie, informare si advocacy. Go Team Manpres&Hospice!
26 Apr 2019