Emilian Tudorache - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Legal Runners alerga pentru Hospice

750 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut! Sunt Emilian, membru in echipa  Legal Runners si pe 11 - 12 mai alerg cot la cot cu colegii mei pentru speranta. HOSPICE Casa Sperantei merita orice ajutor din partea noastra pentru ca ei ofera speranta oamenilor bolnavi.

Orice like, share, donatie sau pur si simplu faptul ca ati citit acest mesaj reprezinta o speranta la un viitor mai bun pentru acei oameni care asteapta ziua de maine cu mai multa speranta.  

Haideti sa facem nu lucruri mari, ci lucruri mici, impreuna, cot la cot.

We are Legal Runners!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

10 Donatii

Daniela C.

150 RON
Succes!
13 May 2019

Anonymous

100 RON
Mult succes Emilu! ☺
11 May 2019

Anonymous

50 RON
Bafta și vreme buna! :)
10 May 2019

SiMa

30 RON
“ Nu putem face lucruri mari pe acest Pământ . Putem face numai lucruri mici cu multă dragoste.” Maica Tereza
09 May 2019

Anonymous

150 RON
Multa bafta si la cat mai multe evenimente de acest gen
09 May 2019

Ioana P.

150 RON
Succes!!!
09 May 2019
Felicitari si mult succes!!! Ne vedem la start ;)
07 May 2019
26 Apr 2019

Anonymous

30 RON
25 Apr 2019

Anonymous

30 RON
Multumesc! Emilian, you rock!
25 Apr 2019