Jenny Firica - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

150 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nu-ți poți schimba viața într -o zi. Dar într -o zi poți schimba direcția, care îți va schimba viața pentru totdeauna !

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

5 Donatii

Cornelia si Catalin

20 RON
Succes, jenny !
27 Apr 2019

MIhaela, Geta, Smaranda , Nuțica

40 RON
Mult succes !
27 Apr 2019
30 RON
Mult succes, Jeny!! Felicitari pentru ce faceti!❤️
26 Apr 2019
O nouă zi, un nou început. Faptul că Dumnezeu ne-a dăruit încă o zi, dovedește marea Sa iubire pentru tine, pentru mine...pentru ei !
25 Apr 2019

Cornelia, Mariana, Cristina

30 RON
25 Apr 2019