Ana Nila - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE Casa Sperantei

725 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am luat exemplul acelor 200 de oameni super-minunați care au alergat în echipa Runners for Humanity pentru ONG-ul la care lucrez eu și m-am înscris, la rândul meu, în Team Hospice.

HOSPICE Casa Speranței e un alt ONG pe care-l cunosc bine și care face lucruri de care sper să n-am nevoie nici eu, nici voi. Îngrijire paliativă – ceva de care statul român nici nu auzise până să nu existe Hospice în România. Adică îngrijire pentru adulți și copii care trăiesc cu o boală incurabilă, precum cancer și nu numai.

 

Am petrecut ceva timp la HOSPICE anul trecut și acum doi ani, când Habitat for Humanity a reabilitat centrul HOSPICE din Brașov. Am stat cu pacienții, am vorbit cu ei, am aflat ce înseamnă HOSPICE în viața lor și cum oamenii care lucrează aici îi ajută să se bucure de cât timp le-a mai rămas, să gestioneze boala și să nu aștepte sfârșitul pur si simplu.

 

Așa că  pe 12 mai alerg 10 Km la Semimaratonul București și strâng fonduri pentru HOSPICE Casa Speranței. Mi-am propus să strâng 500 RON pentru HOSPICE, dar cu cât mai mult, cu atât mai bine.
Vă mulțumesc tare tare mult și vă asigur că banii vor fi foarte bine folosiți.

Love!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

10 Donatii

12 May 2019
11 May 2019
50 RON
Succes!
06 May 2019
06 May 2019
Spor la alergat!
06 May 2019
Run, Ana, run!
06 May 2019
Go Ana!
06 May 2019
Multumim, Ana, ca esti in continuare alaturi de noi. Ne vedem la start, pe 21 mai :).
30 Apr 2019
Go for it, girl! Thanks for being super awesome!
27 Apr 2019
50 RON
26 Apr 2019