Ioana Rentea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

508 RON Donatii stranse
50.8% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg al doilea  semimaraton la Bucuresti, pentru Hospice - Casa Sperantei, o cauza foarte draga mie.

Activitatea Hospice consta in ingrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile astfel incat sa poata trai cu demnitate pana in ultima clipa.

Ma alatur misiunii lor pentru ca m-a impresionat grija si compasiunea oferite neconditionat.

Au nevoie de ajutorul nostru ca sa poata face asta in continuare cu profesionalism si daruire.

 Sa-i ajutam!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

3 Donatii

Forță!
11 May 2019
02 May 2019

Monica

158 RON
30 Apr 2019