Echipa Netopia - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Echipa NETOPIA se alătură #TeamHOSPICE

1,925 RON Donatii stranse
100% Complete
1,500 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Fii alături de noi pentru a-i putea ajuta pe cei care au nevoie. Pe 11/12 mai, noi, echipa NETOPIA, ne alăturăm minunatei #TeamHOSPICE și alergăm la Semimaratonul Volkswagen București pentru a contribui la îmbunătățirea vieților copiilor și adulților care suferă de o boală incurabilă și a familiilor lor. Pentru noi este doar o sesiune de alergare, pentru ei înseamnă câteva momente de speranță.
 
Împreună putem face atât de mult, cu puțin de la fiecare. De aceea, te invităm să te alături cauzei HOSPICE și să donezi orice sumă pentru a reda zâmbete celor pentru care fiecare zi este o nouă provocare, dar și o nouă luptă căștigată. Orice ajutor, cât de mic, este binevenit! Pentru că fiecare clipă de viață contează.
 
Vă mulțumim! Sharing is caring!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

10 Donatii

Runner 1

150 RON
12 May 2019

Anonymous

500 RON
12 May 2019

Anonymous

150 RON
12 May 2019

Anonymous

150 RON
11 May 2019
Succes, Nicoleta!! Felicitari, Netopia!
11 May 2019
Sa fie cei mai usori km pe pare ii parcurgeti cu piciorusele voastre, ca sigur experienta va fi minunata!!! 1..3..5..7 km , maratonul vrea sa va faca vraiste :)))
10 May 2019

Anonymous

150 RON
10 May 2019

Catalin Ivanov

75 RON
10 May 2019

Anonymous

300 RON
10 May 2019
10 May 2019