Valentin CIMPOERU - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

550 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 Alerg sa castig putin timp de calitate pentru pacientii Hoscpice Casa Sperantei, care din pacate nu mai au timp. Tricoul verde ofera speranta si zambete pe chipurile copiilor ingrijiti de HOSPICE CASA SPERANTEI.  

Donati o suma mica pentru o cauza umanitara.  

Va multumesc!  

Valentin Cimpoeru


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

4 Donatii

11 May 2019
10 May 2019

Anonymous

20 RON
10 May 2019

Manpres

400 RON
Manpres susține cu mare drag HOSPICE Casa Sperantei in activitatea ei de a promova ingrijirea paliativa la nivel naţional si international prin programe de educatie, informare si advocacy. Go Team Manpres&Hospice!
27 Apr 2019