Mihaela Codreanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru copiii cu boli incurabile

150 RON Donatii stranse
30% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg pentru copiii cu boli incurabile, copii al caror zambet este incarcat de suferinta. Stiu ce inseamna cand cineva drag are nevoie de ajutor! Inca odata am nevoie de incurajarile si suportul vostru!
Daca doriti sa sustineti cauza copiilor cu boli incurabile de la Hospice, Casa Sperantei, va rog sa faceti o donatie orice suma oferita valoreaza enorm!
Va multumesc!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-

2 Donatii

Mihaela Codreanu

75 RON
08 mai 2019
26 apr 2019