Footballicious Girls aleargă pentru Hospice

 

Footballicious Girls Fundația HOSPICE Casa Speranței

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Footballicious Girls:  Facebook: https://www.facebook.com/footballiciousgirls/ Instagram: https://www.instagram.com/footballicious.girls/?hl=ro Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCWJW5f2TO6aT3PUX1ZWKAdg


Descriere despre misiunea și viziunea Footballicious Girls:   Ne dorim să inspirăm fetele din România pasionate de acest sport, să construim o comunitate
numeroasă și de calitate, să le oferim exemple pozitive astfel încât să se simtă încrezătoare și motivate, să le arătăm cum e viața unei echipe de fotbal feminin.


Ne-am propus, prin acțiuni constante, să ajungem atât la inimile, cât și la mințile oamenilor. Vrem să determinăm toate persoanele
sceptice, care refuză să înțeleagă că fotbalul este un sport dedicat atât băieților, cât și fetelor în egală măsură, să ne asculte povestea, să ne citească ideile, gândurile și sentimentele și să ne înțeleagă pasiunea.

Vrem să facem o schimbare în această țară, să o ajutăm să crească, iar pentru a face acest lucru, avem în plan și în plină desfășurare foarte multe proiecte ce îmbină educația cu sportul și bineînțeles cu distracția și pasiunea. Un popor educat este un popor puternic, iar noi formăm ușor ușor o comunitate puternică de oameni implicați și deschiși la minte care să ne împărtășească valorile, să se identifice cu ele și să contribuie alături de noi la o lume mai cooperantă, tolerantă și sănătoasă din toate punctele de vedere.


Descriere despre fiecare în parte:  

Eli Neacșu: Pasiunea mea pentru fotbal a început din copilărie, când mă jucam cu copiii pe stradă. Mai apoi, în clasa a 2-a am intrat în echipa de fotbal feminin a școlii generale, nr. 40. Am fost jucătoarea acestei echipe timp de 6 ani. Dar, odată cu începerea liceului, s-a încheiat și ”cariera” mea în acest sport, deoarece în liceu nu se făcea și nu auzisem încă de cluburi de fotbal feminin. Dar pauza de peste 2 ani s-a terminat în momentul în care am descoperit Dream Team, unde sper să pot juca mult timp de acum încolo. 
Alerg pe 12 Mai la Semi-Maraton pentru a le oferi paciențior HOSPICE, copii și adulți deopotrivă, încă un strop de speranță, încă o bucurie, încă o zi în care
optimismul învinge.
 


Diana Gheorghe: Cea mai mare pasiune a mea este fotbalul. De când mă știu, cea mai mare dorință a mea și cel mai mare vis al meu, a fost să pot să practic fotbalul la o echipă de fotbal feminin. Din fericire, toamna anului 2017 mi-a deschis o portiță care mi-a îndeplinit visul, mi-a dat ocazia să pătrund în această lume a fotbalului feminin. Astfel, cei șapte ani de așteptare nu au fost în zadar.

Pasiunea pentru fotbal justifică faptul că, în timpul liber, aproape orice activitate pe care o fac are legătură cu acest sport. Dacă nu joc eu fotbal, mă joc FIFA, citesc despre fotbal sau mă uit la un meci. Iar în ultima vreme am descoperit că îmi place foarte mult să scriu propriile mele idei, gânduri despre fotbal, ceea ce îmi dă posibilitatea să împărtășesc aceste gânduri și cu alți oameni.

Alerg pe 12 Mai la Semi-Maraton pentru că înțeleg că creau să fac o diferență în viețile pacienților și pentru că vreau să pun umărul la continuarea misiunii celor de la HOSPICE Casa Speranței.

Nico Toporaș: De-a lungul vieții mele, sportul a fost întotdeauna parte din mine, încă de la grădiniță. Am început cu practicarea karate-ului, apoi am ajuns la baschet și handbal, am încercat și volei, însă fotbalul a rămas întotdeauna sportul meu favorit. Tot ce iubesc se rezumă la acest sport minunat. Încă de când eram doar un mic copil, visul meu era să reușesc să găsesc o echipă de fotbal feminin și să pot practica acest sport la un nivel înalt. Acum, visul meu a devenit realitate. 

Alerg pe 12 Mai la Semi-Maraton pentru că fiecare pas al meu înseamnă că împreună vom putea oferi zâmbete și îngrijire gratuită în cele două spitale HOSPICE.   


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2019 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-ul nostru.  http://team.hospice.ro/ Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Footballicious Girls : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Footballicious Girls aleargă pentru Hospice