Laura Spataru - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

400 RON Donatii stranse
100% Complete
400 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De ziua mea, aș vrea să primească alții cadouri

Cred că fiecare dintre noi are, în spatele sertărașului cu speranțe, un gând ascuns: "mie nu mi se poate întâmpla". Așa m-am gândit și eu până într-o dimineață de primăvară, când m-am întins pe masa chirurgicală din sala rece de operații, ca să scap de cancer. Dar boala nu are preferințe și atinge tot ce se poate – bărbați, femei, copii. Iar când vine vorba de copiii bolnavi incurabil, mi-aș dori ca fiecare Oscar să aibă o Tanti Roz*. O Tanti care să știe că, în ciuda faptului că nu toți au șansa unei vieți lungi, au totuși nevoie de Cineva care săîi țină până la sfârșitul poveștii lor într-o îmbrățișare strânsăși caldă.

Există o mulțime de Cineva care deja lucrează la Fundația HOSPICE, oferind alinare unor copii care au nevoie de îngrijiri paliative și cărora le-ar fi binevenit un ajutor din partea noastră. M-am întrebat cum ar fi să pot dărui mai departe ce aș primi de ziua mea și am ajuns la concluzia că ar fi darul de care m-aș bucura cel mai mult. Așadar, dacă vreți să-mi faceți un cadou, fie că e o floare, o carte sau o cafea în oraș, vă rog săîl materializați într-o donație (indiferent de sumă) către Fundația Hospice, pentru că fiecare leu va fi de folos cuiva în cele mai grele momente prin care poate trece un pui de om.

Pentru cadourile voastre vă rămân datoare cu o îmbrățișare și un “mulțumesc” din suflet. Și cred că oamenii care nu și-au terminat de spus poveștile se vor întâlni cândva, undeva.

 

* „Oscar şi Tanti Roz” - Eric-Emmanuel Schmitt (editura Humanitas, 2012)"


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține Taberele de Vara HOSPICE 2019

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

7 Donatii

Habiba si Sofia Shahat

100 RON
De la copii pentru copii. La mulți ani, Laura și felicitări pentru inițiativa ta, îți dorim să fii mereu sănătoasă și fericită!!
20 Jun 2019
La multi ani!
19 Jun 2019
La Multi Ani, Cuscra!
18 Jun 2019

Anonymous

30 RON
15 Jun 2019
La multi ani magici!
10 Jun 2019
La multi ani!
10 Jun 2019

Anonymous

30 RON
La multi ani!
10 Jun 2019