Ada Condeescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

825 RON Donatii stranse
82.5% Complete
1,000 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragii mei, 

De ziua mea îmi doresc foarte mult să îi susțin pe cei de la HOSPICE Casa Speranței, care de 27 de ani au in îngrijire pacienți, adulți și copii ce suferă de boli incurabile.

Intalnirea mea cu ei este una recenta, insa m-am simtit legata cu tot sufletul de ceea ce ei reusesc sa faca pentru acesti oameni, pacienti al caror diagnostic este unul definitiv. Cred, cu adevarat, ca aceasta intalnire, mi-a fost trimisa de undeva de sus si ca nu este deloc intamplatoare. 

Circa 30 de copii participă lunar la activitățile Centrului de Zi, fiind îngrijiți de o echipă formată din psiholog, asistenți medicali și voluntari. Activitățile au ca scop creșterea stimei de sine a copiilor, învățarea unei relaționări adecvate, gestionarea echilibrată din punct de vedere emoțional a situației medicale, precum și dezvoltarea abilităților practice. Familiile micilor pacienți primesc de asemenea sprijin prin crearea de grupuri de suport. 

Împreună putem să-i ajutăm pe copii si pe cei care trec prin situațiile crude ale vietii, sa le oferim siguranta, demnitate si dragoste.

Asadar, daca va ganditi ce cadou sa imi luati va rog din suflet ca acesta sa fie o donatie pe această pagină.


Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține Taberele de Vara HOSPICE 2019

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

10 Donatii

Anonymous

100 RON
02 Jul 2019

Anonymous

30 RON
02 Jul 2019
La multi ani
02 Jul 2019
02 Jul 2019

Laura Parvan

40 RON
La multi ani
02 Jul 2019
La muuuulti ani si bravooo pt ce faci!!
02 Jul 2019

Anonymous

75 RON
27 Jun 2019

Anonymous

75 RON
Sănătate!
26 Jun 2019

Ada Solomon

75 RON
26 Jun 2019
La multi ani fericiti si noroc in tot ceea ce-ti propui! Ma bucur ca fericirea ta inseamna binele altora! Esti un om deosebit :)
26 Jun 2019