Daniela Serban - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

900 RON Donatii stranse
90% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni,

Cel mai de preț dar pe care îl avem este sănătatea, pe care nu o putem împărți cu alții, de ziua mea am ales să îi susțin cu o donație pe cei ce suferă de boli incurabile.

HOSPICE Casa Speranței asigură de 27 de ani îngrijire pacienților, adulți și copii. Pentru 30 de copii lunar oferă suport în cadrul Centrului de Zi, alături de o echipă formată din psiholog, asistenți medicali și voluntari. Activitățile contribuie la gestionarea echilibrată din punct de vedere emoțional a situației medicale, precum și dezvoltarea abilităților practice. Familiile micilor pacienți primesc, de asemenea, sprijin prin crearea de grupuri de suport și au mai mult timp liber la dispoziție.

Împreună putem să ajutăm copiii care trec prin situații dificile. Orice donație este importantă.

Fiți alături de mine cu gândul și cu o minimă implicare pentru cei ce au nevoie de ajutor.

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține Taberele de Vara HOSPICE 2019

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

5 Donatii

Pentru un zambet in plus
24 iun 2019

Anonymous

300 RON
23 iun 2019

Anonymous

275 RON
Să fie rotund. Pup duulce
23 iun 2019

Anonymous

150 RON
Happy Birthday!
23 iun 2019
Multa sanatate celor in nevoie si multumiri celor care se ingrijesc de ei!
23 iun 2019